Appartementen in
Hasselt
Laatste appartementen

Hastrid: Betaalbaar wonen vlak naast de kleine ring van Hasselt!

Bekijk de video

Welkom in Hastrid

Hastrid is volledig opgeleverd

Rustig wonen in het groen maar toch dicht bij alles. Hastrid maakt betaalbaar wonen op een droomlocatie in Hasselt mogelijk: vlak naast de kleine ring, op een steenworp afstand van het bruisende centrum.

Hastrid is een uniek nieuwbouwproject bestaande uit 3 gebouwen met 60 appartementen met een overvloed aan daglicht, uitstraling en comfort. Nieuwe bewoners krijgen alle ruimte om hun appartement naar hun eigen wensen in te delen. Alle appartementen hebben een terras en toegang tot een collectieve, groene stadstuin die het hart vormt van Hastrid. Een eigen ondergrondse parkeerplaats en liften zorgen voor het ultieme gemak in mobiliteit. Hier woon je in hartje centrum en kan je toch op adem komen.

Appartementen Hasselt
We zijn fier hoe mooi Hastrid geworden is. Het lost de belofte volledig in van aangenaam wonen in de binnenstad mét stadstuin

Laatste 2 appartementen te koop

In het gebouw langs de Koningin Astridlaan zijn er nog 2 penthouses te koop. Beide bevinden zich op de 4de verdieping en hebben 2 slaapkamers.

De penthouses zijn terugliggend ten opzichte van de straat. Vanop het terras – dat aan het binnengebied gelegen is – kijk je over het stadscentrum heen. Het terras geniet bovendien van een zeer zonnige zuid-west oriëntatie.

Appartement A32

Verdieping 4
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Wonen
86 m²
Terras
19 m² / Zuid-West / wijds uitzicht
Prijs 316.009 € *
Plattegrond Download plattegrond

Info aanvraag

Appartement A33

Verdieping 4
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Wonen
89 m²
Terras 19 m² / Zuid-West / wijds uitzicht
Prijs
320.206 € *
Plattegrond
Download plattegrond

Info aanvraag

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief kosten als registratierechten, BTW, parking en berging

Aanbod Parkeerplaatsen

Ook ondergrondse parkeerplaatsen te koop voor bewoners en handelaars uit de buurt!

Interesse? Vul het contactformulier in of neem rechtstreeks contact met onze makelaars.

Vraag meer info
hastrid-green.svg

Hasselt: stad van levensgenieters

De dynamiek van wonen in Hastrid

Hastrid is jouw eigen plekje Hasselt, waar je volop kan genieten van het stadsleven en tegelijk kan bekomen van de drukte in jouw stijlvol appartement, op jouw terras of in de gemeenschappelijke tuin. Dat is wonen in Hastrid.

Lekker rustig ontbijten op je terras met broodjes van de bakker om de hoek, of een romige cappuccino in een van de vele trendy koffiebars in Hasselt centrum. Wat is het begin van jouw ideale weekend in Hastrid? Je loopt je deur uit en je zit middenin de stad. Cocktails op het terras, op je gemak shoppen, fitnessen in de sportschool, lunchen met vrienden, boodschappen in de buurtwinkel om de hoek, een magazine lezen in de bib, een tentoonstelling bezoeken. Doen waar jij zin in hebt. Alles is in de buurt. In een buurt die volop in ontwikkeling is.

Hasselt ligging Hastrid
Ligging Hastrid in Hasselt

Ligging

Wonen in Hastrid is zo centraal dat er geen ruimte is voor haast

Hastrid ligt zo centraal dat je het meeste te voet of met de fiets kan doen. Naar de universiteit? De markt? Het stadhuis? Kinderen naar school? Of gewoon een tasje koffie drinken op de Grote Markt? Je stapt je appartement uit en bent al op weg. Dat is pas vrijheid.

Hastrid ligt vlak aan het station van Hasselt, al het openbaar vervoer is dus vlakbij. Naast de deur bevindt zich een goed uitgerust fietsnetwerk wat je op je werk brengt of voor de nodige ontspanning zorgt in het weekend. Met de auto ben je in een mum van tijd op de autosnelweg. Geen eigen auto? Om de hoek kan je een cambio deelwagen ontlenen.

Een nieuwe groene plek in Hasselt

De belangrijkste voorzieningen in kaart

Iets gezien dat je interesseert?

Laat het ons weten!

Maak een afspraak voor een bezichtiging!