Genieten van het goede leven in Hasselt.
Dat kan in Hastrid.

Hasselt: stad van levensgenieters

De dynamiek van wonen in Hastrid

Hastrid is jouw eigen plekje Hasselt, waar je volop kan genieten van het stadsleven en tegelijk kan bekomen van de drukte in jouw stijlvol appartement, op jouw terras of in de gemeenschappelijke tuin. Dat is wonen in Hastrid.

Lekker rustig ontbijten op je terras met broodjes van de bakker om de hoek, of een romige cappuccino in een van de vele trendy koffiebars in Hasselt centrum. Wat is het begin van jouw ideale weekend in Hastrid? Je loopt je deur uit en je zit middenin de stad. Cocktails op het terras, op je gemak shoppen, fitnessen in de sportschool, lunchen met vrienden, boodschappen in de buurtwinkel om de hoek, een magazine lezen in de bib, een tentoonstelling bezoeken. Doen waar jij zin in hebt. Alles is in de buurt. In een buurt die volop in ontwikkeling is.

Hasselt ligging Hastrid

Hasselt hotspots

Genieten van het goede leven in Hasselt.
Dat kan in Hastrid.

Ligging Hastrid in Hasselt

Wonen in Hastrid is zo centraal dat er geen ruimte is voor haast

Hastrid ligt zo centraal dat je het meeste te voet of met de fiets kan doen. Naar de universiteit? De markt? Het stadhuis? Kinderen naar school? Of gewoon een tasje koffie drinken op de Grote Markt? Je stapt je appartement uit en bent al op weg. Dat is pas vrijheid.

Hastrid ligt vlak aan het station van Hasselt, al het openbaar vervoer is dus vlakbij. Naast de deur bevindt zich een goed uitgerust fietsnetwerk wat je op je werk brengt of voor de nodige ontspanning zorgt in het weekend. Met de auto ben je in een mum van tijd op de autosnelweg. Geen eigen auto? Om de hoek kan je een cambio deelwagen ontlenen.

Meer over wonen in Hastrid

Een nieuwe groene plek in Hasselt

De belangrijkste voorzieningen in kaart